Jumaat, 5 Ogos 2011

capital F

maaf ! itu je yang mampu aku katakan . sorry ! itu je yang mampu aku luahkan .
capital F , bukan niat aku nak buat kau  macam tuu ..
tak . tak . tak .
just give me time and space.
dont give me a damn..
please ;)
aku tak tolak kau pun . aku teriman kau .
tapi
hanya sebagai kawan . tak lebih dari itu  .
harap kau faham..
macam mana aku kawan dengan kau , macam tu laa aku aku kwan dengan kawan2 aku yang lain .
sama jee , tak ade beza pun .
aku hepy dapat kenal kau .
kau yang selalu text aku .
walaupun aku tak balas , walaupun aku tak jawab call kau ,
tapi kau tetap call , text aku.
bukan niat aku nak buat kau tertunggu tunggu , tapi aku tak mampu nak balas..
aku tak nak sakitkan hati kau .
aku suka ayat kau >>


" kalau kita tak dapat apa yang kita suka, kita kena   suka apa yang kita dapat"


yup, mmg betul . tapi sekarang bukan masa yang tepat . sorry..
just pray for me, so i can accept you in my life...